tirsdag 2. september 2008

Skal, skal ikke? tirsdag 02.09.2008

Jeg vurderer å legge ned bloggen min, vet jo veldig lite om det er noen på besøk. Om jeg ikke har 5 kommentarer på denne innen 15 dager har gått fra i dag, så er det slutt her for min side kl. 15.30 den 17.sep. da legger jeg ned denne siden. Ellers da? Spesiel dag i dag for meg i dag, min mor ville vært 70 år i dag. Hun gikk desverre alt for tidlig bort.

Klem

Tor Erik

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du må forsette. Lykke til

BeritOskal sa...

Ja samme sier jeg. Du må fortsette, men du må først og fremst gjøre det for deg selv. Det tar tid å bygge opp en leserskare. Jeg har blogget i snart 3 år og jeg vet heller ikke hvor mange det er som følger meg. Men det gjør ingenting. Det er jo artig likevel.

Ann-Mari Andersen sa...

hei hei. du kan da ikke legge ned bloggen. du e jo just startet opp. hallo!!!!!æ har og blogget i mange år, og som bm sir det tar tid bygge opp nettverk rundt bloggen. og en annen ting, det e folk som leser uten å kommentere.

så stå på! ikke gi opp!!!! blogg i vei.

vi e mange som e her inne og som leser, men som ikke alltid kommenterer.

vi høres:)

Anonym sa...

jeg følger med bloggen din.

Tor Erik sa...

Dette er bare svar til anonym og anonym. Koselig at dere følger med her hos meg. Så til Berit, ja jeg skal tenke på det, er jo artig da, men legger ned litt tid og ønsker tilbakemelding innimellom. Så til slutt til deg Ann-Mari, takk for oppmuntringen, men vi får se, mangler en nå, trekker fra denne som er svar til minst 4 som har vært innom. Skal prøve og forsette.

Klem til dere

Anonym sa...

kjempefint at du ska prøve fortsette. du har jo akkurat begynt. så derfor kan du bare ikke legge den ned..

ønsker deg en fin uke:) håper at livet smiler til deg:)

vi høres

annmari

Skribenten sa...

Neida, ikke legg den ned da. Men jeg må si som Berit sier. Gjør det for det selv. Du har nok mange som føger med, men som ikke kommenterer. Du kan pinge bloggen på www.bloggarkivet.net og www.bloggarkivet.com Da kommer den opp på ei liste hvor andre ser at du har oppdatert.

Tor Erik sa...

Ok folkens jeg forsetter.

Anonym sa...

Fint at du fortsatte, da fikk jeg mulighet til å se den!
aner lit utolmodighet her, men lar deg overtale, med litt oppmuntring. Good!! :-)Gro